11 076 5

Как да създадем воден генератор

Ангел Харизанов

В това видео, което сме избрали за ранните чесаве на деня, ще ви покажем как един американец захранва къщата си с много просто устройсто задвижвано от вода. Водните колела са нещо използвано дълги векове, но сега само с няколко добавки, те могат да бъдат преправени на малка водно-електрическа станция. Автомобилен алтернатор, акумулатори и ремък, както и велосипедни капла и курбел са неща от ежедневието ни, които лесно могат да бъдат открити. Свързването ще отнеме малко време, но крайния ефект е възможноста да не разчитате на друг за захранването на дома си с електричество, а това е едно от основните пера по разходите.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иван
  Отговор
  1 09:28  22.09.16
  Къде видя курбел бе Ангелче.Знаеш ли какво е курбел?Ще ми захрани дедовия с 950W.

  Коментиран от #4

 • бай Димитър
  Отговор
  2 12:30  22.09.16
  Бравос чедо на урбанизацията ! Страхотна новина. Направо невероятна. Открил американеца Америка. Бе то ако е толкоз просто да си правиш сам електричеството, не един ами милион и един щяха да са го направили само в Албания или Танзания , а не в Америката чоджум /дете/. Ха вземи та ни шашни с нещо още по-нечувано и невиждано ! Например за свойствата на хоризонталните вертикали в триъгълния четириъгълник. Хайде със здраве !
 • Патето Яки
  Отговор
  3 14:22  22.09.16
  Ще взема и аз да си захраня по този начин панелката с ток и ще се отпиша от ЕВН да ги видя тогиз. Имам си курбел с педали, капла и генератор от запорожеца. Това чудо на техническият прогрес ще го върти водата от чешмата а като спре водата с педалите ще върти тъщата.
 • Патето Яки
  Отговор
  4 14:29  22.09.16

  До коментар #1 от "Иван":

  Все пак дядо ти ще е доволен с 950w мощност, може и на комшийските баби да налети.
 • Папур Шпеков
  Отговор
  5 20:02  22.09.16
  Кпд то му е ужасно. Нещо сбърка но има в това водно колело, пилее много вода. И тия обороти и тоя хлабав ремък едва ли вади повече от 50-100 вата.

Напиши коментар:


Публикувай