27 Септември, 2016 14:39 7 165 3

Уникален питстоп от Mercedes

  • формула 1-
  • питстоп-
  • mercedes
Уникален питстоп от Mercedes - 1

Спирането на болидите от Формула 1 в бокса за смяна на гуми е една от силно атрактивните части от най-бързото шоу в света. Неведнъж сме ви разказвали за постиженията на различните отбори.

Ще припомним, че към момента най-доброто постижение за смяна на гуми се държи от отбора на Williams, механиците на който успяха да направят "упражнението" за рекордните 1.92 секунди.

Сега ви показваме един пресен питстоп, който се случи по време на състезанието в Сингапур. Мълниеносният питстоп не е по-бърз от този на Williams, но също заслужава внимание.

Механиците на Mercedes успяха да сменят гумите на болида на Люис Хамилтън за само 2.14 секунди. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жони

    0 0 Отговор
    Като не е най бързия,защо го показвате?

    Коментиран от #2

  • 2 ПЩЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жони":

    тогава нямаше да ти се налага да хейтваш
  • 3 не разбрал

    0 0 Отговор
    Направо не разбрах какво стана ) .