6 730 2

Заснеха пламнал Note 7 в ресторант

Samsung спря продажбите на смартфона по цял свят

Заснеха пламнал Note 7 в ресторант
Георги Касабов

Видеоклип, заснет в закусвалня от веригата Burger King в Корея, показва как смартфонът на Samsung се самозапалва. Устройството е от новата "безопасна" партида - собственикът му го получил в замяна на купен по-рано апарат от първата вълна доставки.

Междувременно Samsung реши да преустанови продажбите на Galaxy Note 7 по цял свят след дъжд от съобщения за пламнали апарати от модела. Корейският производител моли собствениците да изключат смартфоните си и да не ги пипат.

Reuters твърди, че заради взетото решение в складовете на Samsung ще останат 19 млн. непродаваеми смартфона, а загубите на компанията може да достигнат $17 млрд. Веднага след съобщението акциите на технологичния гигант са отбелязали спад от 8%, най-големият от времената на световната финансова криза.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ярослав Станчев
  Отговор
  1 10:55  13.10.16
  Боклуци,кой от кой по-големи.И колите са така вече.Всичко е такова.Все по-големи еднодневки и боклуци произвеждат дръпнатите.
 • Do Станчев
  Отговор
  2 18:25  16.10.16
  Напълно съм съгласен приятел,като чи ли не само оризончетата практикуват тази тенденция. Живея в САЩ и 2015 реших да си закупя прясно изчезналия Форд мустанг 2.3 ecoboost. След 4 тия месец започна да пуши плътно сив дим. Направих малко рисърч било често срещан проблем с извинението че е нов мотор и не е тестван толкова....... Колата е продадох на 10,000$ Загуба

Напиши коментар:


Публикувай