Last news in Fakti

11 Октомври, 2016 15:41 7 166 2

Заснеха пламнал Note 7 в ресторант

  • samsung-
  • galaxy note 7

Samsung спря продажбите на смартфона по цял свят

Заснеха пламнал Note 7 в ресторант - 1

Видеоклип, заснет в закусвалня от веригата Burger King в Корея, показва как смартфонът на Samsung се самозапалва. Устройството е от новата "безопасна" партида - собственикът му го получил в замяна на купен по-рано апарат от първата вълна доставки.

Междувременно Samsung реши да преустанови продажбите на Galaxy Note 7 по цял свят след дъжд от съобщения за пламнали апарати от модела. Корейският производител моли собствениците да изключат смартфоните си и да не ги пипат.

Reuters твърди, че заради взетото решение в складовете на Samsung ще останат 19 млн. непродаваеми смартфона, а загубите на компанията може да достигнат $17 млрд. Веднага след съобщението акциите на технологичния гигант са отбелязали спад от 8%, най-големият от времената на световната финансова криза.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор
    Боклуци,кой от кой по-големи.И колите са така вече.Всичко е такова.Все по-големи еднодневки и боклуци произвеждат дръпнатите.
  • 2 Do Станчев

    0 0 Отговор
    Напълно съм съгласен приятел,като чи ли не само оризончетата практикуват тази тенденция. Живея в САЩ и 2015 реших да си закупя прясно изчезналия Форд мустанг 2.3 ecoboost. След 4 тия месец започна да пуши плътно сив дим. Направих малко рисърч било често срещан проблем с извинението че е нов мотор и не е тестван толкова....... Колата е продадох на 10,000$ Загуба