8 842 6

Аварийно отводняване отблизо

Ангел Харизанов

Когато се създават изкуствени прегради на водата, трябва да се предценят и техните възможности и при претоварвяне трябва задължително да има още една от тях. Метеорологичните условия имат годишни цикли, но понякога се появява рязък пик и точно тогава се налага отводняването на язовирите по света, като при по-екстремните ситуации се стига и до преливниците. Гледката на тези огромни количества вода, които се изстрелват с внушителна скорост определено е много занимателна и опияняваща и можем да я наблюдаваме с часове. 


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Сакъзов
  Отговор
  1 09:34  21.10.16
  Това ми прилича на социалистическо източване на държавния резерв дни преди изтичането на мандата :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  Коментиран от #2, #3

 • кроко
  Отговор
  2 10:47  21.10.16

  До коментар #1 от "Сакъзов":

  По-скоро прилича на ГЕРБаджийското изтоване на държавния или общински бюджет нон-стоп през мандата им!
 • трайчо костов
  Отговор
  3 11:17  21.10.16

  До коментар #1 от "Сакъзов":

  При социализЪма нямаше бюджет ! Всичките пари които имахме отиваха да си прикрием голия за.ник а останалите ,руснаците ни ги прибираха!

  Коментиран от #4

 • трай си костов
  Отговор
  4 12:03  21.10.16

  До коментар #3 от "трайчо костов":

  Абе трайчо, после при демокрацията от къде се взеха тия пари у хората дето банки и пирамиди им ги окрадоха? Или ти говориш само за себе си и семейството от което произхождаш? Дори и да си някой мургав от гетата, и те заделяха по нещо.
 • Ганчо
  Отговор
  5 14:48  21.10.16
  Гледам вече втори час и нищо не мога да разбера!

  Коментиран от #6

 • Сакъзов
  Отговор
  6 20:10  21.10.16

  До коментар #5 от "Ганчо":

  Не разбираш щото социалистите за партизански синчета, в краденето най ги бива, няма и следа, стотинка не остава, аз също не схващам дебелоочието и наглостта ама народа си ги слуша и харесва

Напиши коментар:


Публикувай