Last news in Fakti

21 Октомври, 2016 13:01 6 257 1

Гръмнал iPhone запали кола

  • iphone-
  • apple-
  • инцидент-
  • пожар
Гръмнал iPhone запали кола - 1

След изтеглянето на Galaxy Note 7 от пазара случаите на самозапалили се смартфони Samsung намаляха чувствително, но пък зачестяват съобщенията за проблеми с продукцията на Apple. Взривил се iPhone 7 е причинил пожар в автомобил в Австралия, съобщава 7News.

Потърпевшият собственик на колата Мат Джоунс разказва, че оставил телефона си увит в дреха и отишъл да кара сърф. Когато се върнал, с ужас открил, че от салона на автомобила се стеле гъст дим.

Гръмнал iPhone запали кола

Мъжът успял да потуши пламъците, но почти целият интериор вече бил унищожен от огъня. Джоунс внимателно обследвал колата, но не открил друга възможна причина за пожара. Сърфистът твърди, че никога не е ползвал неоригинални зарядни и кабели.

Представители на Apple са заявили, че са в течение със ситуацията. По думите им компанията е готова "да си сътрудничи с Джоунс за разследване на причините за инцидента и да съблюдава интересите на потърпевшия".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 apple

    1 0 Отговор
    Щом samsung може и apple може няма да останат по на зад я!!!