7 Ноември, 2016 12:34 5 538 3

Кой смартфон издържа най-много

  • смартфони-
  • батерии-
  • издържливост
Кой смартфон издържа най-много - 1

Автономността на съвременните мобилни телефони и едно от нещата, които вълнуват най-много бъдещите клиенти. На никой не му се иска да остава без батерия в момент, когато мобилното устройство му е необходимо най-много.

Във връзка с това ви показваме едно интересно проучване на Phonearena, показващо кой от флагманите на различните компании издържа най-много с едно зареждане на батерията. Подобно на проучването от 2015-а, и сега лидер е топ телефонът на Apple. Най-зле се представя флагманът на LG.

Вижте и останалите участници в изследването.Кой смартфон издържа най-много


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    1 0 Отговор
    Както сте го написали все едно телефоните при заключен екран едва-едва карат по средно 6-7 часа ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Михаил

    1 0 Отговор
    От статията не се разбира дали батериите на посочените смартфони издържат като времетраене по време на разговор или в стендбай режим.