5 522 2

Първият OLED Amilight телевизор в света може да бъде ваш

Изберете най-добрите филми, игри и сериали на годината

Венелина Маринова

Коледа наближава и е време за подаръци. А какво по-хубаво от един огромен 55-инчов 4К OLED телевизор Philips с Ambilight? Не, няма да трябва да извадите сериозна сума пари, тъй като можете да го спечелите. Това е наградата в тазгодишните награди HiEnd Entertainment Content Awards 2016-2017 (ECA), в които вие, потребителите, избирате най-добрите филми, сериали, игри, музика и приложения на годината. Това става на специалния сайт ea2016.hicomm.bg/eca.

След като дадете вашия вот, просто трябва да се регистрирате в една лесна стъпка и вече сте в томболата  за спечелване на един от най-добрите и интересни телевизори на годината. Телевизор, който е първият по рода си – 55-инчовият екран разчита на OLED технологията, която се справя по поразителен начин с черния цвят, а ярките цветове изпъкват във всяка ситуация. Те са подкрепени и от тристранния Ambilight, който оформя корона от светлина около телевизора. Истинско потапяне в любимия филм!

Гласуването в HiEnd ECA 2016-2017 продължава до 2 декември 2016 година. А ако искате да увеличите шанса си за награда, всеки трима приятели, които поканите и гласуват, ще ви донесат още един запис. И с това наградите не приключват – следете hicomm.bg за повече информация.

HiEnd Content Product Awards се осъществяват с любезното съдействие на Philips.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • мега тц
  Отговор
  1 10:12  08.11.16
  Все едно да питате "искате ли отрова в луксозна опаковка без пари" - Не, не искаме

  Коментиран от #2

 • Гост
  Отговор
  2 16:44  08.11.16

  До коментар #1 от "мега тц":

  А защо ползваш компютър, австралопитек такъв?

Напиши коментар:


Публикувай