9 Ноември, 2016 12:04 10 972 3

Двуколесният офроудър Honda X-ADV

  • honda-
  • x-adv-
  • мотоциклет
Двуколесният офроудър Honda X-ADV - 1
По време на изложението EICMA 2016, японците от Honda представиха дългоочакваният мотоциклет X-ADV. Двуколесният кросоувър бе представен вече като концепция, но сега беше показан и серийния мотоциклет.Двуколесният офроудър Honda X-ADV

Дизайнери на мотора са италианците от R&D центъра на Honda в Рим, но те са работили заедно с японските си колети, като целта е да бъде постигната машина, съчетаваща стила на SUV с офроуд възможности. Новият X-ADV не прилича на скутер, тъй като е тежи 238 кг.

Впечатлява багажното отделение под седалката с обем 21 л, събиращо два фулфейс шлема. Седалката е висока – 820 мм, а ветроупорното стъкло има пет степени за регулиране. Кормилото е алуминиево, а предпазителите за ръцете са от Africa Twin. Машината се стартира с безконтактната система Smart Key.Двуколесният офроудър Honda X-ADV

X-ADV е с двигателя на NC 750 - 745-кубиков двуцилиндров с максимална мощност 40.3 кВт при 6250 об/мин и 68 Нм въртящ момент при 4750 об/мин. Машината е с 13,1 л резервоар и има възможност да измине над 400 км, тъй като е невероятно икономична – 3 л на 100 км.

Предавателната кутия е с двоен съединител (DCT). Хибридния модел е с няколко режима на езда. D и S работят автоматично, а с МТ водачът може сам да си сменя предавките за смяната се извършва напълно автоматично, а при режим МТ водачът може сам да превключва скоростите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 656

    0 0 Отговор
    Красота, чакаме отговор от Yamaha и техния T-Max.....
  • 2 YAMAHA

    0 2 Отговор
    Е ямашката ще е по добра то е се знае!
  • 3 T-max

    2 0 Отговор
    Има да чакате :)