1 035 1

Изкуствен интелект с гласа на Морган Фрийман

Ангел Харизанов

Създателят на Facebook - Марк Зукърбърг, публикува ново видео на личната си страница, в което разказва за "помощника" наречен Jarvis. Интересното за приложението изпълняващо функциите на изкуствен интелект, е гласа на култовия актьор Морган Фрийман, който ви наставлява за ежедневните задължения. Не знаем какво допълнително устройство управлява Jarvis, но Марк управлява осветлението, вътрешната температура, а дори иможе да пуска музика. В забавното видео присъстват три поколения Зукърбърг, като това включва родителите на Марк и новородената му дъщеря Макс.

Зукърбърг наскоро сформира две огранизации с други топ компании от света на технологиите, като едната е насочена към виртуалната реалност, а другата към развиването изкуствения интелект, който явно стои на по-предна позиция.

Гласът на Морган Фрийман, е един от най-разпознаваемите по целия свят. След предаването му по Discovery Channel, гласът му бе взет от навигационното приложение Waze, но явно всичко няма да спре до тук. Другия най-изпозлзван глас е на Терминатора - Арнолд Шварценегер.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Банчо
    Отговор
    1 10:27  22.12.16
    Изкуствен интелект, имигранти мулти култи явно света много се е разнързал да се затрие !?

Напиши коментар:


Публикувай