Last news in Fakti

27 Декември, 2016 12:48 1 819 0

Левитираща bluetooth-колонка

  • bluetooth-колонка-
  • lg-
  • pj9
Левитираща bluetooth-колонка - 1

Точно преди откриването на изложението CES 2017, което ще се проведе от 5 до 8 януари 2017-а, южнокорейската компания LG представи една интересна новост. Става дума за портативна левитираща bluetooth-колонка, която кръжи над базовата станция, явяваща се субуфер.

Формата на колонката наподобява тази на турбинен самолетен двигател и осигурява разпръскване на звука на всички страни. Изделието се нарича PJ9 и е направено от бяла пластмаса.

Разполага и със защита от вода по стандарта IPX7, което и позволява да се използва навън, дори и в дъждовно време. Батериите на PJ9 осигуряват десет часа автономна работа. Все още не е ясно кога иновацията ще бъде пусната в продажба и каква ще е цената и.Левитираща bluetooth-колонка


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА