Last news in Fakti

9 Януари, 2017 13:11 4 773 0

Космически технологии в автомобила

  • continental-
  • 3d flash lidar-
  • 3d дисплей
Космически технологии в автомобила - 1

3D Flash Lidar

3D Flash LIDAR сензор технологията на Continental с висока резолюция позволява триизмерно проследяване в реално време на заобикалящата среда на автомобила.

Технологията, която вече бе тествана в областта на аеронавтиката, дава значително по-пълен и детайлен поглед върху заобикалящата ни среда, независимо дали през деня или нощта или времевите условия.

За своите приложения, създадени с лазерната технология на Continental „Trailer Merge Assist” и „Trailer Length Detection”, компанията вече спечели наградата на CES за иновации в областта на „автомобилната интелигентност“.

3D дисплей революционизира кокпитаКосмически технологии в автомобила

Нарастващият брой функции и дигитално съдържание в кокпита водят до непрекъснато увеличаване на повърхностите на дисплеите в автомобила.

Дигиталните инструменти клъстъри може да са идеални за представянето на съдържание, но пък не са гъвкави при дизайна на интериора.

За да позволи на водачите на бъдещето да се наслаждават на дигитално съдържание, без да се налага да се взират непрекъснато в старомоден плосък дисплей, Continental създаде 3D дисплей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА