Last news in Fakti

9 Януари, 2017 13:33 5 265 1

Лаптоп с три монитора и 12К резолюция

  • razer-
  • project valerie-
  • ces 2017-
  • компютър
Лаптоп с три монитора и 12К резолюция - 1

По време на изложението CES 2017, компанията Razer представи прототип на игрови компютър с три монитора. Интересното е, че екраните на преносимия компютър са с 4К резолюция, а разположението им е такова, че обезпечават 180 градусова гледка.

синхронизирането става благодарение на технологията NVIDIA Surround. Всеки от трите 17.3-инчови IGZO-панели е с 4К резолюция, като по този начин съвкупността е равна на 11520х2160 пиксела или 12К.Лаптоп с три монитора и 12К резолюция

Корпусът на ноутбука е алуминиев, а за основа на създаването му служи обновения модел Razer Blade Pro. Монтирана е и мощна графична платка NVIDIA GeForce GTX 1080, но останалите подробности се пазят в тайна.

Не е ясна и каква е батерията, за да може да захранва трите 4К монитора. Иначе Razer Project Valerie тежи 5.44 килограма, а дебелината му е 38.1 мм. Кога ще се появи серийната версия и колко ще струва, също не е известно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТнТ

    0 0 Отговор
    Жалко че и двата прототипа са били откраднати от изложението...