Last news in Fakti

16 Януари, 2017 19:39 7 276 3

Разкриха дизайна на Samsung Galaxy S8 Edge

  • samsung-
  • galaxy s8-
  • galaxy s8 edge
Разкриха дизайна на Samsung Galaxy S8 Edge - 1

Премиерата на новата флагманска линия Galaxy S8 на Samsung наближава и в асортимента на различни производители все по-често се появяват аксесоари, които разкриват вида на апаратите. Наблюдателни посетители на сайта на британския търговец MobileFun, например, забелязаха ултратънък калъф за S8 Edge.

Разкриха дизайна на Samsung Galaxy S8 Edge

Впечатление в оформлението на новия флагман на корейците правят тънките ръбове в горната и долната част на лицевия панел, липсата на бутон Home, преместеният надпис Samsung и различното разположение на светкавицата и бутона за изключване.

Разкриха дизайна на Samsung Galaxy S8 Edge

От снимките не става ясно дали смартфоните от семейството Galaxy S8 ще запазят 3.5-милиметровия аудио жак. Според слуховете Samsung смята да се откаже от класическия конектор в полза на USB Type-C.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mercedes-Benz

    5 7 Отговор
    Мразя Гнусмас, но този телефон изглежда отлично!
  • 2 Jack Bauer

    10 9 Отговор
    S8 и S8 Edge ще бъдат окомплектовани с мини-пожарогасител, устройството е с размерите на запалка, пълно с течен азот, но може да се използва еднократно при проблем с батерията на новите модели.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.