Last news in Fakti

20 Януари, 2017 12:34 2 979 1

Руски хакер с рекордна награда от Facebook

  • facebook-
  • хакер-
  • руски

Той е открил грешки в софтуера на социалната мрежа

От Facebook са платили рекордна сума на руския хакер , който е открил пропуски в защитата на социалната мрежа. Това съобщи самият хакер Андрей Леонов в своя блог.

Той е открил грешка в софтуера на мрежата, през която чрез специална програма могат да се разпространяват изображения в нейните съръвъри.

От компанията са платили на хакера сума от $ 40 000. Леонов се натъкнал на грешката, докато изпълнявал поръчка на трета страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скръндзанбърг

    15 1 Отговор
    Само 40 хил. ??? .аси цицията тоя Зукърбърг !! При положение, че някой нведобросъвестен може да им нанесе щети за милиони, ако не и за милиард, ако го "добара" този пропуск те дават само 40 хил. !?!? Сигурно толкова е заплатата на месец на някой дребен "мериДжейн" в компанията дет само си клати краката и зяпа колежки.