24 Януари, 2017 14:17 10 748 5

Сравнение на камерите на Nokia 6 и iPhone 7 Plus (ВИДЕО)

  • nokia 6-
  • iphone 7
Сравнение на камерите на Nokia 6 и iPhone 7 Plus (ВИДЕО) - 1

Финландската компания HMD Global реши да се появи на пазара за електроника, пускайки мобилното устройство с марка Nokia. Първият смартфон, Nokia 6, получи разпространение единствено в Китай, но там търсенето бе толкова голямо, че продуктът се изкупи за отрицателно време.

Цената от $245 се оказа доста примамлива за средностатистическите китайци, които за тези пари купуват приличен телефон с 16-мегапикселова камера с бленда f/2.0. Фронталната камера пък е 8-мегапикселова и е с широкоъгълен обектив.

Ентусиасти решиха да сравнят възможностите на камерите на въпросната Nokia с тези на "Ябълковия флагман" Apple iPhone 7 Plus. Последният притежава 12-мегапикселова двойна основна камера с бленда f/2.0 и 7-мегапикселова фронтална. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Espoo

    14 2 Отговор
    По ред причини Nokia-та ми е много по-симпатична, освен че в доста от снимките е по-добра. Цената и е много добра. Жалко че за сега е само за Китай. Но нищо. Пуснат ли ги тука - един от първите ще съм.
  • 2 Гост

    4 5 Отговор
    Забележете снимките на двата телефона на нокията листото в ляво е с по различна форма
  • 3 ГОСТ2

    2 7 Отговор
    Сега гледах на ЮТУБ руски обзор на нокия.....Не съм впечатлен. Съмнявам се и китайците дали ще са такива глупаци да си я купят на 245 долара. Телефона реално не струва повече от 150 долара. Процесора не е нищо особено. Има китайци със същият процесор на цена 100-120 долара. Скенера за пръстови отпечатъци работи бързо но не светкавично. Дисплея не е нищо особено. Батерия на 3000 mAh...Не знам на какво разчитат .....На носталгия. А така го чаках тоя телефон.......

    Коментиран от #4

  • 4 БСсссс

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ2":

    Тя самата картина е друга
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.