Last news in Fakti

4 Февруари, 2017 14:21 1 663 0

Instagram разработва нова функция

  • instagram-
  • функция-
  • фотоалбум-
  • филтри
Instagram разработва нова функция - 1
Снимка: shutterstock.com

Instagram разработва нова функция, която позволява да споделяме фотоалбум в социалната платформа. Албумът ще може да съдържа до 10 снимки, като една от тях ще бъде главна, а другите ще бъдат достъпни чрез хоризонтално приплъзване на дисплея.

Новата функция вече е достъпна в бета версията на приложението за Android, но е пълна с пропуски и дава грешка всеки път, когато решите да качите повече от една снимка.

Все още няма официално съобщение от Instagram кога пълните промени ще бъдат факт, но е ясно, че фотоалбумите ще бъдат достъпни на Android и iOS. Често използваните филтри в Instagram ще играят роля и в новите фотоалбуми. Те ще могат да се прилагат за всички снимки в албума наведнъж или пък по отделно, в зависимост от вашето желание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА