Last news in Fakti

13 Февруари, 2017 15:21 2 408 3

Съдят Uber за грешка, довела до развод

  • uber-
  • ios-
  • iphone-
  • развод-
  • дело
Съдят Uber за грешка, довела до развод - 1

Французин съди компанията за споделени пътувания Uber за €45 млн. с обвинението, че грешка в едноименното приложение за iOS е разрушила брака му, съобщава BBC.

Мъжът редовно си викал такси да го закара до любовницата. Веднъж поръчал кола от "айфона" на жена си. Използвал акаунта си и грижливо се отписал, но приложението продължило да показва уведомления за движението му. Съпругата, естествено, започналата да се съмнява и бързо разбрала истината.

За радост на потребители с подобни грижи проблемът в програмата е отстранен с ъпдейт за iOS от 15 декември. Сведения за подобна грешка във версията на Uber за Android липсват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я па тоа

    9 0 Отговор
    Ха ха .аси наглия ;)))
    Освен 45 мил. п.чи въшки от любовницата друго няма да получи ;)
  • 2 Заз

    1 1 Отговор
    Много прост и нагъл тип добре че горката му жена се е разделила с това говедо. Аз съм шофьор на убер и ми е идвало да изхвърлям с шутове и песници такива говеда но за съжаление ще ме осъдат за 45 мил. :) заедно с убър
  • 3 дедо

    0 0 Отговор
    Какво доживяхме... да не можеш да се скриеш даже от жена си? Едно време беше просто - яхваш магарето и отиваш за риба. А сега? Сега и магарето и каруцата и теб и телефона ти се следят? След ое някоя година вероятно ще следят и колко пъти го правите в спалнята? Ей затова, ще бягам в пустинята и без телефон! няма телефонен оператор, няма сметки, няма проблем! Има телефон, има проблем!