Last news in Fakti

25 Февруари, 2017 17:40 3 113 2

Moar e-bike - вело-електро-мотор

Развитието на технологиите в посока на електрическото задвижване доведоха до постоянни новости в сверата на велосипедите. Вече почти няма компания, която да не предлага в каталога си електрически такъв. Този проект, обаче събира няколко различни насоки в едно - фетбайк, електрическо задвижване, двойно окачване и най-важното е, че е сгъваем.

Възможностите за задвижване са две - централноразположен 750-ватов двигател и 500-ватов интегриран в задната главина на електрическия Moar. Захранването пък, идва от 17-Ah литиево-йонна батерия, която може да ви послужи за изминаване на пробег между 48 и 137 км. Режимите за скоростта са два - 32 и съответно 45 и 40 км/ч според силата на двигателя. За осветяване в тъмните нощи велосипедите са снабдени с LED фарове с мощност от 1000 лумена. Всичко това води и до завидни килограми, но те са далеч от тези на мотоциклетите - 32 кг. Цената на тези странни, но практични велосипеди ще бъде от 999 до 1199 долара според модела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман дизел

    7 2 Отговор
    Те такива че земе Фандъкова на Софиани ,че като ми спре дръгело че пуши да я возим на рамката
  • 2 ЖДА

    2 0 Отговор
    Че той значи ще е по-евтин от сегашните електро Фет байкове, дето са модели 2014-2015г. :

    Nirvana Bamboo
    Horza E-Fat Classic
    Totem Double 3400w