Last news in Fakti

1 Март, 2017 13:24, обновена 1 Март, 2017 13:27 4 447 4

Най-после електрически Rolls-Royce

  • rolls-royce-
  • srh-
  • детски автомобил-
  • електромобил-
  • болница
Най-после електрически Rolls-Royce - 1

Британският производител на свръхлуксозни автомобили Rolls-Royce представи детски електромобил, създаден специално за педиатричното отделение на болница "Свети Ричард" в гр. Чичестър в графство Западен Съсекс. С него малките пациенти ще могат да карат по коридорите, по които ще бъде положена пътна маркировка и светофари. Според лекарите това ще помогне срещу стреса на децата преди операция.

Най-после електрически Rolls-Royce

За проектирането и изработката на автомобилчето, наречено Rolls-Royce SRH, са отишли 400 часа. Той е направен изцяло на ръка и е боядисан със същите лакове като истинските коли на компанията. Фигурката "Духът на екстаза" е отпечатана на 3D принтер.

Най-после електрически Rolls-Royce

Rolls-Royce SRH е оборудван с 24-волтов гелов акумулатор и електромотор, който позволява максимална скорост 16 км/ч. Тя може да бъде ограничена от възрастните, но на не по-малко от 6 км/ч.

Най-после електрически Rolls-Royce

Най-после електрически Rolls-Royce

Най-после електрически Rolls-Royce

Най-после електрически Rolls-Royce

Най-после електрически Rolls-Royce

Най-после електрически Rolls-Royce


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    7 9 Отговор
    Е това е няй голямата "тъпня". Задължително е да е Ролс Ройс, за да вземат парите на богатите деца в тази клиника. Защо изобщо се споменават такива новине, на фона на нашето недоимане ?

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    6 11 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    ПС. Тази фирма като не може да предложи истинска електрическа кола на пазара, ето с какво се занимава !

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "незнайко":

    Всички могат, но не искат докато някой конкурент не ги принуди. Тесла е още малка и не представлява реален проблем за продажбите им.
  • 4 Иван Господинов

    13 1 Отговор
    От Ролс направили количка да се радват децата, тука дървените философи успяха и от това да развият безумни конспиративни теории. Ей за това сме едно диво изостанало племе дето и картофите си внася отвън. Всички само плямпат от позицията на интелектуални великани а не останаха хора които да работят.