Last news in Fakti

11 Март, 2017 04:00 13 534 2

Електрошоков пистолет и последствията му на забавен кадър

Много от вас са попаднали на сцената от комедията "Hangover", в която един от празнуващите еренското парти бе принуден да изпита ампеража на електрошоков пистолет върху себе си, след като попаднаха в полицейското управление. Тук този процес е заснет на камера, която може да прави десетки хиляди кадри в секунда и да ни вкара в самото изстрелване и последствията му върху човешкото тяло. От видеото определено можем да потвърдим, че не бихме искали да изпитаме това върху нас.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 681

    16 1 Отговор
    Ачо, едни субтитри да му бяхте сложили на тоя клип! Все пак сме в България, пък и съдържанието му може и да е интересно и за хора, които не знаят английски!!!
  • 2 Ото

    0 0 Отговор
    Има и по.лесен начин да нараниш някого...опит...върху мене... някой сключва на твое име договор стелефонен оператор, а ти даже не знаеш? Как, това е загадка? Но ето какво страшно оръжие е - вземаш договор на лицето, което ще стреляш вместо с пищова било шоков правиш една ракетка сгъната и я хвърляш по лицето! Той изненадано се навежда взема ракетката разгръща чете и припада. тогава ако си полицай просто му слагаш белезниците той е в шок и напълно основателно...аз имам вече язва рак и утре съм нап реглед възможно е и десет други болести? Ето как без всякакви сложни апаратури можеш да приспиш човек, а и да го убиеш..на границата нас мъртта съм но още няколко дета ще доживеяс любопитство да видя рак ли е или тумор на черния дроб или още десет неща? А вие цели пищови правите? не ми требва пищов - аз досега десет хиляди пъти ме убиваха с разни ядове за само 28 години насам... Държа се още от любопитството - да видя Ванга ще познае ли че Бълхария щяла дас е оправи, но може и да не доживея тази утопия?