7 408 2

Електрошоков пистолет и последствията му на забавен кадър

Ангел Харизанов

Много от вас са попаднали на сцената от комедията "Hangover", в която един от празнуващите еренското парти бе принуден да изпита ампеража на електрошоков пистолет върху себе си, след като попаднаха в полицейското управление. Тук този процес е заснет на камера, която може да прави десетки хиляди кадри в секунда и да ни вкара в самото изстрелване и последствията му върху човешкото тяло. От видеото определено можем да потвърдим, че не бихме искали да изпитаме това върху нас.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 681
  Отговор
  1 14:39  11.03.17
  Ачо, едни субтитри да му бяхте сложили на тоя клип! Все пак сме в България, пък и съдържанието му може и да е интересно и за хора, които не знаят английски!!!
 • Ото
  Отговор
  2 17:09  13.03.17
  Има и по.лесен начин да нараниш някого...опит...върху мене... някой сключва на твое име договор стелефонен оператор, а ти даже не знаеш? Как, това е загадка? Но ето какво страшно оръжие е - вземаш договор на лицето, което ще стреляш вместо с пищова било шоков правиш една ракетка сгъната и я хвърляш по лицето! Той изненадано се навежда взема ракетката разгръща чете и припада. тогава ако си полицай просто му слагаш белезниците той е в шок и напълно основателно...аз имам вече язва рак и утре съм нап реглед възможно е и десет други болести? Ето как без всякакви сложни апаратури можеш да приспиш човек, а и да го убиеш..на границата нас мъртта съм но още няколко дета ще доживеяс любопитство да видя рак ли е или тумор на черния дроб или още десет неща? А вие цели пищови правите? не ми требва пищов - аз досега десет хиляди пъти ме убиваха с разни ядове за само 28 години насам... Държа се още от любопитството - да видя Ванга ще познае ли че Бълхария щяла дас е оправи, но може и да не доживея тази утопия?

Напиши коментар:


Публикувай