Last news in Fakti

15 Април, 2017 14:37 7 872 7

Предпазна тента за кола?

След градушката преди няколко години в столицата, която остави огромни поражения, между които и стотици хиляди изпотрошени автомобили, ние вече гледаме с друг поглед над струпването на облаци през лятото. Алтернативни решения за справянето с такъв катаклизъм има безброй, но това, на което попаднахме в платформата Kickstarter е наистина добро.

То е наречено Lanmodo и освен чадър, може и наистина да спаси автомобилът ви от падащи предмети и може да оцелее на вятър със скорост до 45 км/ч. Освен това, може с няколко бързи движения да се превърне в плажна тента. В промоционалното време, цената на тентата ще бъде 292 долара, а след това ще достигне 399 долара и най-вероятно ще спаси хиляди автомобили от атмосферните условия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    16 3 Отговор
    За една трета от тези пари в България се предлагат палатки с размери на гараж , които прибрани са една неголяма раница и се разгъват също толкова бързо и са доста повече защитаващи и непромокаеми , а и са си палатки тоест стават и за хора . Явно някои хора още търсят под вола теле и смятат , че другите са малоумни

    Коментиран от #6

  • 5 Добри

    12 1 Отговор
    Обикновено преди градушката започва буря с пориви на вятъра доста над 45км/ч, което прави тази тента пътник. Дори и да не задуха силно какво ще стане с предния капак и фаровете?
  • 6 кроко

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Има и по-лесно. Има едни найлони за опаковки с балони в тях, ама не онези малките, ами големи като юмрук. Те са направени и от по-дебел найлон. Мисля че един, най-много два слоя такова покривало, ще свърши също добра работа при градушка.
  • 7 Анито

    0 0 Отговор
    Издържа на вятър със скорост до 45 км/ч... това е супер смешно...при тази буря, която имахме в Плевен това да го е отвяло като сламка