2 Май, 2017 15:09 7 762 5

Mini отива на къмпинг

  • mini-
  • countryman
Mini отива на къмпинг - 1

Багажна кутия, която се трансформира в палатка, е най-новият аксесоар в каталога на Mini Countryman. AirTop е разработен в сътрудничество с Autohome и струва €2 800.

Mini отива на къмпинг

В сгънато състояние палатката се закрепя за напречни релси, които на свой ред са захванати за надлъжните релинги. За сглобяването на конструкцията не са необходими никакви инструменти.

Mini отива на къмпинг

AirTop се разгъва с освобождаването на три закопчалки, след което останалата работа свършват четири пружини. В палатката се влиза с помощта на алуминиева стълба, която влиза в комплекта.

Mini отива на къмпинг

Пространството вътре е достатъчно за двама души, които спят върху пълноценен матрак. Срещу допълнително заплащане може да се поръча светодиодна лампа с акумулатор. Предвидени са две прозорчета с мрежа против гадини.

Mini отива на къмпинг

Mini отива на къмпинг

Mini отива на къмпинг


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 1 Отговор
    Тия не се интересуват от жени

    Коментиран от #3

  • 2 Варна

    2 2 Отговор
    Ако има тъпи маркетингови продукти, този е един от най- тъпите!
  • 3 SAAB

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    :) те жените са за риба ,докато тия оправят чиниите !
  • 4 Деян Неделчев

    2 2 Отговор
    За 2800 евра, ще построя цял комплекс за къмпинг. Тея газ пили ли са? Супер, че се опитват на направят нещо ново и нетрадиционно, но те парите не растат по дърветата. Тези, които ще заделят 2800 евро, няма да отидат край реката на палатка, а ще отидат на хотел със сауна и басейн.
  • 5 maxi

    0 0 Отговор
    И що му викат на това мини?