14 Юни, 2017 14:18 2 643 2

Часовник Sony с E-Ink

  • sony-
  • e-ing
Часовник Sony с E-Ink - 1

Корпорацията Sony пусна в продажба часовниците FES Watch U, които впечатляват с дисплеи с електронно мастило. Още по-любопитното е, че дисплеите са монтирани по цялата повърхност на часовника, включително и на каишката. Идеята на това решение е с едно натискане на бутон да може да се променя дизайна на часовника. Устройството тежи 75 грама и има защита, отговаряща на стандарта IPX5/IPX7. С едно зареждане FES Watch U издържа 21 дни. Цената му е $417. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 0 Отговор
    Вече се чудят, какво да измислят. "СЕЙКО 5" на японците е един от добрите им часовници, даже отпреди 25 години. Съотношение цена качество.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.