15 Юли, 2017 17:24 2 843 4

Как се става моторизиран полицай в Ню Йорк

Как се става моторизиран полицай в Ню Йорк - 1

Всички сме гледали поне един филм, в който се включват американски полицаи с класическите Harley-та. При тях движенията изглеждат, като нещо напълно нормално, но ако си представим, че тези мотори тежат по над 300 килограма и нещо рязко се променя. Ние обаче, попаднахме на видео от подготовката на полицаите за службата им на две колела и тя никак не е лека. Тя се извършва от Yonkers Police Motorcycle School, които са създадени през 92-ра година, като обучението трае 10 плътни дни с инструктори от всичките районни управления на култовия мегаполис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    3 7 Отговор
    Добре, научихме това което знаем, че моторите са тежки ! Защо не ги направят по леки ? С тези даже е трудно да маневрираш ! Американска им работа.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Сигурно не е много приятно, нито здравосовно да прекарваш по 8 часа на ден на някоя малка моторетка. Тези Роуд кинг имат славата на едни от най-комфортните мотори.
  • 3 ДДД

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    ами защото им забраняват да карат японски
    те правят по леки
  • 4 Бай хой

    5 0 Отговор
    .а си и смотаняците. Се едно че гледам комедията "Полицейска академия".