1 821 0

Автоматична четка мие зъбите за 10 секунди

Георги Касабов

Amabrush не само намалява времето, което човек отделя за миенето на зъби, а повишава значително ефекстивността на процедурата. Само за 10 секунди напълно автоматичната четка постига резултат, за който иначе са нужни 3 минути грижливо търкане.

Уредът се състои от два основни компонента - почистващ елемент, изработен от специален силикон с антибактериални свойства, и задвижващ механизъм, който генерира вибрации.

За да измие зъбите си с Amabrush, чове трябва просто да постави в устата си приличащият на боксьорска гума почистваща приставка и да включи към нея задвижващия механизъм с помощта на магнитна шайба. Вътре има капсула с паста за зъби, която постъпва в устната кухина през микроскопичти каналчета.

Високата ефективност на Amabrush се дължи на разположените под ъгъл 45 градуса власинки на почистващия елемент, които предпазват венците. Смяната на пастата за зъби се зарежда веднъж на два месеца, а самата четка - на 3 до 6 месеца в зависимост от износването.

Продажбите на Amabrush започват през декември на цена $89, а капсулите с паста за зъби струваат по 3-4 долара. На платформата за групово финансиране вече са събрани $1.5 млн. при необходими $50 000 за започване на серийно производство.Напиши коментар:


Публикувай