Last news in Fakti

25 Юли, 2017 14:16 2 201 0

Lenovo показа гъвкав таблет

  • lenovo-
  • folio-
  • таблет
Lenovo показа гъвкав таблет - 1

На конференцията Tech World 2017 се състоя премиерата на таблет, който може да се огъва. Folio е напълно функционален прототип, който може да влезе в производство веднага, уверяват от Lenovo.

Китайският производител представи сгъващи се таблет и телефон още миналата година, а Folio съчетава и двете устройства. В разгънато състояние апаратът изглежда като обикновен 7.8-инчов таблет с разделителна способност 1 920 на 1 440 пиксела, а в сгънато - като смартфон с диагонал 5.5 инча.

На всяка половина от екрана могат да се пускат различни приложения. Folio има процесор Snapdragon 800, поддържа e-SIM и работи под операционна система Android 7.0, но конкретни срокове за пускане в продажба не се съобщават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА