5 654 1

Нов градски автобус от MAN

Георги Касабов

Немският производител MAN Truck & Bus представи ново поколение на градските автобуси с нисък под Lion's City. Каросерията на рейсовете се състои от отделни сегменти, което опростява конструкцията и възстановяването на щети.

Новият Lion's City залага на енергоспестяващи технологии. Както във външната оптика, така и във вътрешното осветление са използвани икономични и дълготрайни светодиоди.

Изцяло преработено в посока подобряване на ергономията е работното място на водача. Автобусът има ново арматурно табло, а височината на страничните стъкла е увеличена. Самата шофьорска кабина може да бъде отделена от пътническия салон или с цяла преграда, или с ниска вратичка.

MAN започва експлоатационни тестове на Lion's City през есента, а продажбите трябва да стартират идната пролет. Повече технически подробности за новия автобус ще бъдат оповестени на Международното автобусно изложение Busworld Kortrijk 2017 (20-25 октомври).Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • гост
    Отговор
    1 07:34  28.07.17
    Фандъкова избърза и даде концесиите на стари автобуси за много пари. Ако знаеше, че пускат такъв добър автобус сигурно щеше да избърза повече, да не би софиянци да си помислят, че концесията и употреба на този автобус излиза на една и съща цена и да искат качество, комфорт и сигурност както останалите европейци. След 20г. може да гойде у нас като концесионер със съвременен план.

Напиши коментар:


Публикувай