26 Август, 2017 11:57 3 110 5

Най-бързата радиоуправляема лодка?

Най-бързата радиоуправляема лодка? - 1

Попаднахме на едно много интересно видео, в което малка радиоуправляема лодка вдига идиотската скорост от 103 мили или над 160 километра в час. За разлика от повечето такива машини, тази използва малко по-различен подход към задвижването. Вместо перката да бъде във водата, тук тя е изместена в горната част на задницата, но това не означава, че представянето се е влошило.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Примта Ремок

    1 4 Отговор
    Колко е като пари тази лодка? И аз искам да си купя такава че понеже във форума по моделистика не е активен и няма кой да ме насочи да си направя такава
  • 2 Христо

    2 5 Отговор
    Май остана с половин перка към края...
  • 3 незнайко

    2 1 Отговор
    Ако винта е във водата, не е в състояние да се движи толкова бързо. Водата не може да се изхвърля от витлото с такава скорост. Може би, ако е с водометен двигател да се получи нещо подобно. Интересното е, че не се отлепя от водата.
  • 4 незнайко 2

    3 0 Отговор
    Може да, но ефекта кавитация силно затруднява това. Витлата буквално биват изядени за много кратко време.
  • 5 Ква кавитация от въздушно витло?

    1 0 Отговор
    Vti22