Last news in Fakti

12 Септември, 2017 16:56 3 748 21

Извиха се опашки за новия iPhone

  • apple-
  • iphone

Ден преди представянето на новия iPhone пред магазините на Apple започнаха да се образуват опашки от най-нетърпеливите и верни фенове. До старта на продажбите остават седмици, но австралийският журналист Люк Хоупуел публикува снимка от Сидни, на която вече се виждат оборудвани с къмпинг столове и спални чували мераклии за новото устройство.

Аналитици прогнозират дефицит в търговската мрежа през първите дни от доставките, но нито предсказанията за липси на наличност, нито цената от $1 000 не стряскат маниаците. Опашки от най-преданите почитатели на Apple и обикновени спекуланти по традиция започват да образуват при излизането на всеки нов "ябълков" смартфон всяка година.

Според последните слухове iPhone X, както най-вероятно ще се нарича новият апарат, ще има 5.8-инчов OLED-дисплей без рамка и скенер за лицево разпознаване. Очаква се освен него Apple да представи нови версии на миналогодишните модели със стъклени корпуси и безжично зареждане, третата генерация на Apple Watch и телевизионната приставка Apple TV с поддръжка на 4K.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    33 4 Отговор
    Сектата се активира, после следват ънпак видеа, ревюта и прочее убеждения колко "премиум" е поредната ябълкова тояга.
  • 2 Самсунг фен

    20 10 Отговор
    Пълен изчерпал се вече ненужен боклук!

    Коментиран от #4, #10

  • 3 законен

    17 0 Отговор
    90% от тия със спалните чували са си просто прекупвачи , щото паралиите няма да се редят на опашки , а просто ще си го купят по-скъпичко от тях , да ги питаш що всъщност , ама то "дизайнерски" парцалки се купуват по 3-4 хиляди долара дето на второто пране са за боклука , та едни хиляда за телефонче се там
  • 4 бай Иван

    8 10 Отговор

    До коментар #2 от "Самсунг фен":

    Самсунг и те са същата работа.
  • 5 Traaash

    24 6 Отговор
    На това му се вика истинска голяма американска пръдня!
  • 6 Работник

    11 6 Отговор
    Тия пе счета не се ли усетиха, че дават над един бон долара за телефон (айфон...) който след неколко месеца нема да е актуален :)
  • 7 у лево ве

    22 1 Отговор
    У наше село всички стринки са обещали да купят на отроците си по един веднага щом като продадат арпаджика... Вече било научно доказано, че само така щели да им пораснат пишките...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Xiaomi Mi Mix

    18 3 Отговор
    Само да поясня, ако някой ви каже, че е революционна технологията... Има телефон с такъв дисплей от 2016та декември! Преди самсунг, епъл и така нататък...

    Иначе се радвам за опашката, успокоява ме факта, че все още има глупави хора на този свят от които да се прави пачка :)

    Коментиран от #20

  • 10 Самсунг НЕ фен

    9 11 Отговор

    До коментар #2 от "Самсунг фен":

    Когато за новия модел на Самсунг станат опашки пред магазините ела ми се обади!
  • 11 Кюфтак

    11 2 Отговор
    Бай мангау (на снимката)първи лешник чака.
  • 12 Само идиоти в БГ

    4 14 Отговор
    като не ви харесва ябълката подминавате и си купувате ня'кво еФтино китайско дърво 3-та ръка.Продуктите им са връх,но селските пръчки с дупки в джобовите няма как да го разберат,защото обичат таблет и телефон андроид да им се бъгват и да си играят на рестартиране.С пластмаса от найлонови торби и дисплей с готини пиксели като на руски цветен телевизор.Като работите за по 1000$ на тримесечие е ясно защо ще ви се видят тъпи хората който дават по 1000$ за телефон.

    Коментиран от #13, #14, #16, #17, #18

  • 13 Beil

    21 2 Отговор

    До коментар #12 от "Само идиоти в БГ":

    А пишката порасна ли ти, откакто си с айфоня? Щом дърдориш, че това било върха, дискусията е безпредметна... Във всеки китайски гараж могат да ти направят същия айфон за 400$, всичко друго до 1000$ е лакомията на Apple и простотията на такива като теб! Ти дори не осъзнаваш, колко ВРЕДЯТ вече Apple на технологичното развитие на света! А квалификациите ти за българите просто издават безсилието на неграмотния наглец...
  • 14 законен

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Само идиоти в БГ":

    Както ти е написал Beil , хардуера на този "връх" е абсолютно същия и произведен на същото място като " ня'кво еФтино китайско дърво 3-та ръка" и самия Епъл никога не го е отричал . Даже не е и 400 долара , а между 200-250 , защото става въпрос за поръчки за десетки милиони бройки . Така , че самия Епъл казва ,че по-голямата част от цената е за софтуера и "марката" . Обаче има интересен факт . Епъл държи дял от 13,7 % , а Самсунг с "андроид" и почти същата цена -20,7 % . Е тия хора като имат парите , що си купуват корейското "дърво , бе "неидиотино" ??? Да не говорим , че половината от останалите дето купуват останалите 65% "китайски боклуци" също имат парите да си купят "незаменимия" !!! А знаеш ли , че Епъл всяка година губи пазарен дял , не много , но достататъчно , що тия хора не искат "хубавото" ??? И не почвай с тъпотиите за пари , щото и на невежите е ясно , че както и у нас има идиоти които са готови да стоят гладни за да се правят на "актуални " !
    http://www.economic.bg/bg/news/8/apple-i-samsung-gubyat-pazaren-dyal-za-smetka-na-kitajskite-proizvoditeli.html
  • 15 Хай Фонь

    4 0 Отговор
    Отваам вднъг, да се редим на опашлето, и язе да узнем поне окърнаесет бройки. Като гледам този на спирката, вчера го видох на спирката за Филиповци, явно с 111 е стигнал, айде че отивам да чекам рейсо 😁😁😁
  • 16 Ангелов

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Само идиоти в БГ":

    Първо, не работя за 1000 долара и на месец, а за повече. Но това не е критерий да си купя Айфон, ако интелекта е определящ за избора, съдейки по теб, разбирам защо никога няма да си купя...
  • 17 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Само идиоти в БГ":

    Поредния лумпен!
    Повечето марки вече ползват метал и стъкло - в кой век живееш?
    Пък това за пикселите ме уби от смях :)))))))
    Толкова си заблуден и глупав, че дори не може да осъзнаеш как твоята любима марка ползва именно дисплеите на Samsung и LG.
    Колко прости хора имало по света!!!
  • 18 законен

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Само идиоти в БГ":

    https://money.bg/gadgets/samsung-obyavi-ofitsialno-puska-smartfon-sas-sgavaem-displey-prez-2018-a.htm
    Такова нещо кога ще пусне "незаменимия" , а ? Нали е "върха" на технологията ?
  • 19 Гейфон

    1 3 Отговор
    Абе Гейфона си е истински телефон.Няма забивания лагвания и прочие.Перфектен за хора ,търсещи конкретно телефон.Моята шестица си я тормозя вече две години и не е мръднала,отключвам и за 2 секунди вече съм набрал.Който иска вече друго,има и по-добри предложения,но за здравина и телефон,тва е марката.
  • 20 Патриот

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Xiaomi Mi Mix":

    А според теб защо вече излизат абитюренти, които могат да напишат без правописна грешка само трите си имена?
    Те с потенциални овце/роби за корпорациите.
  • 21 мегаум

    1 0 Отговор
    айде на промитите мозъци