Last news in Fakti

19 Септември, 2017 13:41 5 764 2

Ефектен сбирщайн от ГАЗ-53

  • газ-53-
  • хот род-
  • рат род

Едни тунинг майстори от Одеса зарадваха почитателите на т.нар. течение "хот род". По-скоро творението им представлява своеобразен "рат род" или познат у нас като с разговорното "сбирщайн".

Автомобилът изглежда 100% американски, но всъщност е събран от възли и агрегати от добре познатата ни ГАЗ-ка 53. Двигателят също е руски V8 ЗМЗ-53, но тунинг специалистите не разказват за силова модернизация по него.

Хот родът ГАЗ е силно снижен и изглежда изключително самобитно. Не са ясни и динамичните характеристики на колата, но в случая това не е най-важното. Проектът предизвиква голям интерес сред феновете в Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    8 1 Отговор
    Руският Франкенщайн.
  • 2 doe

    10 2 Отговор
    Много си е добро