Last news in Fakti

26 Септември, 2017 12:27 3 412 3

Летящ мотоциклет от "Калашников"

  • калашников-
  • летящ мотоциклет-
  • мултикоптер

Известният руски производител на оръжие "Калашников" представи прототип на едноместен летателен апарат, без да разкрива никакви подробности за разработката. Видео от първия полет на машината, проведен пред шефа на държавната корпорация "Ростех" Сергей Чемезов, бе публикувано в медийния портал на компанията.


Основното предназначение на летящия мотоциклет най-вероятно ще бъде транспорт на хора, предполагат руските медии. Говори се, че инженерите на "Калашников" разработват по-голям мултикоптер с подобна конструкция, която ще може да превозва и неголеми товари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    1 6 Отговор
    Те нормален не могат да направят, тръгнали летящ да сглобяват. Интересно колко от частите на тая месомелачка са руско производство? Да не е като камаза от Париж-Дакар...

    Коментиран от #2

  • 2 Мунчо

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Какъв пробле има в Камаза ?грамотни господине,
  • 3 Пино

    0 9 Отговор
    Освен бойни самолети, ракети и ядрени бомби не могат да правят нищо руснаците. И калашника след подобрението от виетнамската война на М-16 вече е на опашката на оръжията. Използват го защото руснаците заливат контрабандно изтока с него на ниски цени. Тежък, неточен, загряващ след втория пълнител.
    Пътнически самолети, коли, мотори, компютри, телефони, енергийни системи...не могат и да се доближат до САЩ. А русофилите...да си взимат парите от клуба на БСП и да не говорят глупости.