Last news in Fakti

5 Октомври, 2017 13:12 3 844 3

Готварски Land Rover за Джейми Оливър

  • land rover-
  • discovery-
  • джейми оливър-
  • svo

Известният телевизионен водещ и готвач се сдоби с поръчков Land Rover Discovery, превърнат в мобилна кухня. Поръчковият автомобил е изработен от подразделението Special Vehicle Operations (SVO).

Кулинарното Discovery е снабдено с мултикукър, монтиран под предния капак до двигателя, преса за паста, газов котлон, готварски плот и сгъваема маса.

В багажника на всъдехода има дозатори за зехтин и оцет, пиперницата и солницата са направени от селектор за превключване на предавките, а в колелата са вградени машина за сладолед и биене на масло.

На задното дясно стъкло има градинка с пресни подправки, а на лявото - кутия за сушени.

Не липсва и грил. Неговият шиш се фиксира в задвижваща главина под емблемата на радиаторната решетка. Там може да се монтира и машина за мелене на месо.

Между предните седалки пък е вграден тостер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на Бмв

    5 6 Отговор
    Не само в България има идиоти...
  • 2 До човека с bmw-to

    6 1 Отговор
    Хората си правят кефа бе селски...Ти,тая седмица нощна смяна ли си?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.