23 Октомври, 2017 13:22 2 248 2

10 души и 7 дни за боядисване на 1 Lambo

  • lamborghini-
  • боя

По време на мероприятието Lamborghini Day в Токио, италианската марка представи една специална версия на роудстъра Aventador S. Любопитното при нея е боята, за която са се погрижили 10 души в продължение на 170 часа. С такава свръхспециална боя, но с различен оттенък, ще бъдат оцветени общо пет коли Lamborghini.

Специалната версия се нарича Aventador S Roadster 50th Anniversary Japan и е направена за 50-тодишния юбилей от присъствието на Lambo в Страната на изгряващото слънце. Екземплярът от снимките символизира водата, а останалите четири автомобила ще бъдат украсени с цветове, символизиращи останалите елементи от японската култура - земя, огън, вятър и небе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Парата

    10 2 Отговор
    Красота и изящество. Заслужава си времето и усилието.
  • 2 Opelджия

    18 4 Отговор
    На Корсата беше бяла матова.За един предиобед и 3-4 спрея от 7,20 лв. за ламарина и пластмаса я освежих.Хартиено тиксо от 2,50.И 3 стари вестника "Работническо дело".Чиста работа.После апнах една супица пилешка с кисело мляко и гроздова ракийка и дремах следобед :)