5 308 4

Как да защитим колата си с помощта на фолио

Радослав Славчев

Самозалепващото се фолио все повече започна да навлиза в автомобилния свят. Не са малко колите и у нас, които са изцяло фолирани. Това решение лесно променя цвета на колата и в същото време запазва оригиналната боя. Съществува и един друг вид фолиране на автомобили, който има за цел да предпази автомобила от летящите при по-висока скорост камъчета.

Методът е значително по-евтин, защото се облепва само предната част на автомобила. Става дума за абсолютно прозрачно фолио, с което се покриват предния капак, фаровете, предната броня и предните два калника. Има и такова фолио, което се залепва на ветроупорното стъкло.

Така автомобилът ви е защитен от неприятните камъчета. Интересното е, че детайлите облепени с безцветното фолио въобще не се различават от нетретираните. Фолиото не се влияе от температурата, не помътнява и не се разлепва. Освен това материалът е такъв, че лесно се сваля, без да поврежда боята и лаковото покритие. Това е една отлична идея ако искате да запазите екстериорния вид на вашия автомобил.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • John Doe
  Отговор
  1 19:24  30.10.17
  Някой, знае ли каква е цената на това фолио, понеже ми е мерак да си облепя цялата кола с такова, след цялостно пребоядисване.

  Коментиран от #2, #3

 • Vulpes
  Отговор
  2 21:18  30.10.17

  До коментар #1 от "John Doe":

  Не ги слушай! С годините бледо пожълтява,но въпреки това е по добре с него отколкото без.
 • Ко речи
  Отговор
  3 21:27  30.10.17

  До коментар #1 от "John Doe":

  “Миро фолио“ - най-добрия в България! Потърси го в гугъл...има ФБ страница и сайт (ФБ е за предпочитане..погледни и снимки/албуми)
 • Do John Doe
  Отговор
  4 17:08  01.11.17
  Недей, ще и утроиш цената.

Напиши коментар:


Публикувай