30 Октомври, 2017 10:12 6 446 4

Как да защитим колата си с помощта на фолио

  • фолио-
  • автомобил-
  • боя-
  • фолиране

Самозалепващото се фолио все повече започна да навлиза в автомобилния свят. Не са малко колите и у нас, които са изцяло фолирани. Това решение лесно променя цвета на колата и в същото време запазва оригиналната боя. Съществува и един друг вид фолиране на автомобили, който има за цел да предпази автомобила от летящите при по-висока скорост камъчета.

Методът е значително по-евтин, защото се облепва само предната част на автомобила. Става дума за абсолютно прозрачно фолио, с което се покриват предния капак, фаровете, предната броня и предните два калника. Има и такова фолио, което се залепва на ветроупорното стъкло.

Така автомобилът ви е защитен от неприятните камъчета. Интересното е, че детайлите облепени с безцветното фолио въобще не се различават от нетретираните. Фолиото не се влияе от температурата, не помътнява и не се разлепва. Освен това материалът е такъв, че лесно се сваля, без да поврежда боята и лаковото покритие. Това е една отлична идея ако искате да запазите екстериорния вид на вашия автомобил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 John Doe

    1 0 Отговор
    Някой, знае ли каква е цената на това фолио, понеже ми е мерак да си облепя цялата кола с такова, след цялостно пребоядисване.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Vulpes

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "John Doe":

    Не ги слушай! С годините бледо пожълтява,но въпреки това е по добре с него отколкото без.
  • 3 Ко речи

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "John Doe":

    “Миро фолио“ - най-добрия в България! Потърси го в гугъл...има ФБ страница и сайт (ФБ е за предпочитане..погледни и снимки/албуми)
  • 4 Do John Doe

    3 0 Отговор
    Недей, ще и утроиш цената.