Last news in Fakti

30 Октомври, 2017 10:27 4 208 2

Маршрутките у нас и... в Япония

  • isuzu-
  • fd-si

Както е известно на мнозина от нас, маршрутните таксита в големите ни градове съвсем не са в цветущо техническо състояние. Освен това те са товарни фургони, преправени криво-ляво за превоз на пътници.

Японците от Isuzu имат съвсем друго виждане за маршрутните таксита и те го показаха по време на автомобилното изложение в Токио. Разработката им се нарича Isuzu FD-SI и в момента разполага само със седалка за водача.

Японците обаче обясниха, че всеки трябва да прецени как да обзаведе салонното пространство, като това може да се прави индивидуално, според нуждите на клиента. Специалистите от Isuzu определят FD-SI като градски микробус от ново поколение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gabi Naplatanova

    46 1 Отговор
    Каква Япония бе бате... ние с Румъния не можем се мерим.
  • 2 Хасан

    7 4 Отговор
    Като раков израстък в ЕС сме. Все по-ясно става че ни приеха за да сме единствено географска граница към ислямския свят. Защото не притежаваме нито манталитет, нито каквото и да е друго, за да сме европейци. Великите руски приказки че сме славяни, отдавна вече звучат глупаво даже на самите тях.