1 236 1

Компютърна игра запазва напредъка чрез пийване

Георги Касабов

Виртуалните алкохолни напитки имат важно значение в предстоящата ролева игра Kingdom Come: Deliverance. Разработчиците от чешкото студио Warhorse дълго не можели да решат как да работи функцията за бързо запазване (Quick Save), докато някой не предложил това да става в пивницата.

Така авторите на Kingdom Come: Deliverance измислили напитка, от която героят трябва да си сръбва, за да запази напредъка си в играта. Питието може да се носи и в бутилка. Ако героят не разполага с такава, запазването е невъзможно.

За съжаление постоянното активиране на функцията Quick Save може да има и отрицателен ефект. Ако злоупотребява с надигането на шишето, героят може да се напие и да му стане лошо. Поносимостта към алкохола е отделна способност в Kingdom Come: Deliverance, която влияе на красноречието, помага му да се справя с опиянението и свързаните с него усложнения.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • БарманЯ
    Отговор
    1 07:52  25.11.17
    В БГ версията ще има нужда от бандерол, КАТаджия в храстите, тайни куестове с казаните за ракия и митничари под прикритие, които се ловят на пачка столевки даващи индулгенция )))

Напиши коментар:


Публикувай