5 052 4

Запознайте се с новата "градска" Scania

Радослав Славчев

След като от Scania показаха своите нови предложения за дълги разстояния и за строителството, сега от шведската марка демонстрираха и камион от т.нар. градска серия. Иновацията е предназначена за аварийните служби, а от Scania съвсем нескромно заявяват, че това е най-функционалната кабина на камион от този род.

Новите кабини са два вида - едноредна и двуредна, като във втория вариант хората в нея могат да са осем. Предлагат се и три различни височини на тавана, както и специална система kneeling, която сваля кабината с 10 сантиметра, когато камионът спре на място. Седалките и тяхното разположение могат да бъдат най-разнообразно конфигурирани, а като опция се предлага и безопасното огледало Scania City Safe Window.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • смърф
  Отговор
  1 11:12  21.12.17
  Добро решение,сведено до функционалност за всяка градска среда
 • tesla
  Отговор
  2 13:23  21.12.17
  За града само електричество, всичко друго е бавна смърт. За дълги разстояния има още хляб в ДВГ, но в градовете камиони, микробуси, баничарки и дори леки коли на дизел трябва да се забранят не от 2030г., а от днес! Броят на онкоболните в България расте два пъти по-бързо в сравнение с Европа. Правете си сметката искате ли да умрете на 40 години в адски мъки, да не говорим за децата. Дори с много пари се купува само надежда, не и живот. Рака е нелечим, тръгне ли веднъж край, само може да се забави. Около него има изградена цяла индустрия - лекарства, хирургия, лечение... Ние като гражданско общество сме длъжни да изискваме това от "слугите" на народа, въпреки, че в моемента ние живеем като слуги! Силно се надявам хората да си влязат в ролята и да надраснат това в което 45 години тоталитаризъм ги е превърнало - овце.

  Коментиран от #3

 • 3 19:31  21.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Роман дизел
  Отговор
  4 21:57  21.12.17
  Колко и убав дръгел да направят нема да ще шефо да си го кара.

Напиши коментар:


Публикувай