Last news in Fakti

22 Декември, 2017 13:17 5 245 4

Джаджа, която автоматизира всяка чешма

  • autowater-
  • автомат-
  • чешма
Джаджа, която автоматизира всяка чешма - 1

Фирмата Autowater създаде едно устройство, което може да автоматизира всяка чешма. Джаджата може лесно да се монтира навсякъде, като за целта от Autowater създават няколко модификации - за кухня, за баня и за вана. Устройството има и LED светлина за през нощта.

Джаджа, която автоматизира всяка чешма

Устройството работи посредством вградена батерия, която издържа на експлоатация от една година. Към джаджата има шест вида преходници, за всички видове кранове. Цената на универсалната умна чешма е $119, а първата партида ще бъде пусната по магазините през февруари следващата година. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JEEP

    11 0 Отговор
    За тези пари дори не можеш да нагласяш температурата на водата. Много умно няма що. 1 фотоклетка и ел.магнитен клапан за 120 долара.

    Коментиран от #2

  • 2 Пръцко

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "JEEP":

    Не се коси, китайчетата утре ще го пуснат за $12, а търгашите от VSTeleshop и тям подобните ще ни предлагат ново технологично чудо само за $200-300.
  • 3 Японеца

    2 0 Отговор
    Удобно ще е за кухни и обществени заведения и кенефи!

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Японеца":

    То в момента по закон всички такива места плюс фирмите където се произвеждат и обработват храни трябва да са с такива кранове и има много по-професионални варианти !