1 211 4

Стол, джобен формат (ВИДЕО)

Радослав Славчев

Едва ли някой си е помислял да носи навсякъде със себе си стол. В много случаи обаче всеки от нас е имал нужда от такъв. Именно за подобни нужди е създаден и столът, джобен формат, носещ наименованието ZEN.

Конструкцията му е телескопична и в сгънато положение прилича на компактен чадър. Разгъването му става много лесно - в три действия. Телескопичната основа служи за крак, двете половинки на външната част на корпуса изпълняват ролята на разпънки, а между тях е закрепен здрав ремък.

Целият стол тежи 360 грама, но издържа тежест от 150 килограма. Цената на ZEN при предварителна поръчка е $59, а първите екземпляри ще се появят през март тази година. Вижте повече.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • незнайко
  Отговор
  1 14:51  03.01.18
  А какво ще стане, ако човек има малък проблем с вистибуларния апарат ? Сигурно ще пада настрани, при тази единична опора !
 • Емил
  Отговор
  2 18:02  03.01.18
  Хлапашки дизайн за недорасляци! Да седне на тоя стол дебелогъзото му гадже!
 • ДДД
  Отговор
  3 23:26  04.01.18
  а рекламата видяхте ли? 3 човека в една стая ама кои да я измисли:)
 • Morgoth
  Отговор
  4 10:33  06.01.18
  Това не е стол, а облегалка - тежестта ти продължава да бъде основно върху краката и съответно не можеш да си починеш. Същото е като да е облегнеш на стената. Да не говорим, ако този допълнителен крак реши да се плъзне и да се счупи, защото изглежда доста крахък в седалищната част.

Напиши коментар:


Публикувай