3 058 0

Достъпна фитнес гривна от Garmin

Георги Касабов

Американската компания Garmin представи най-евтиния фитнес тракер в гамата си. Vivofit 4 има 0.6-инчов дисплей с разделителна способност 88 × 88 пиксела и се захранва от две батерии тип SR43, които стигат за 1 година автономна работа.

Фитнес гривната има влагоустойчив корпус, който издържа на налягане 5 атмосфери - еквивалент на потапяне под вода на дълбочина 50 метра. Определя сама вида на физическата дейност - ходене, тичане, колоездене, тренажор или плуване. В менюта има също монитор на съня, будилник, секундомер, брояч на изминатото разстояние и изгорените калории.

Ако собственикът отдавна не се занимавал с физически упражнения, Vivofit 4 му напомня. Фитнес тракерът може също да открие и загубения в помещението телефон, стига да е сдвоен с него през Bluetooth. Уведомления за позвънявания и текстови съобщения обаче не се поддържат.

Статистиката за физическата активност може да се проследи в мобилното приложение Garmin Connect за Android и iOS. Вградената памет стига за 28 дни работа без синхронизация с телефон. Vivofit 4 струва $80 (малко над €66), а допълнителните каишки са по $20 (€16.50).Напиши коментар:


Публикувай