13 Януари, 2018 10:15 3 463 0

Роботизирана Honda за ежедневни нужди

  • honda-
  • 3e-b18-
  • ces 2018
Роботизирана Honda за ежедневни нужди - 1

На изложението в Лас Вегас Honda също представи 3E-B18 - роботизирана машина, предназначена за външни и вътрешни пространства и позволяваща на хората да се придвижват в редица различни ситуации.

С допълнителната си платформата 3E-B18 може да бъде използвана в помощ при изпълнението на всекидневни човешки задачи като количка за багаж например. Компактният й размер и малкият й радиус на завой я прави идеална за тесни пространства.

Роботизирана Honda за ежедневни нужди

Регулируемата във височина седалка включва и функцията да се поддържа нивото на седалката дори, когато се кара по нагорнище или надолнище. Тясната „стъпка“ на гумите на 3E-B18 го прави гъвкав и маневрен почти като пешеходец, така че може да бъде използван в много тесни закрити пространства.

За 3E-B18 Honda предвижда базова платформа с мобилен силов пакет, снабден със сензори и с изкуствен интелект за самостоятелни операции. Благодарение на различните допълнения, които могат да се прикрепят към него, може да извършва редица различни операции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА