Last news in Fakti

18 Януари, 2018 13:28 6 082 6

Кемпер с камина за половин милион лева

  • jayco-
  • embark-
  • florida rv supershow 2018-
  • кемпер

Американският производител на каравани и кемпери Jayco представи нов суперлуксозен модел на изложението Florida RV SuperShow. На борда на Embark има всекидневна, спалня, пълноценна кухня и дори камина.

Дворецът на колела е построен на шаси K1 360 от мичиганската компания Spartan Motors с предно независимо окачване. За задвижването се грижи дизел Cummins с мощност 360 к.с.

Оборудването на Embark включва развлекателна система с 50-инчов телевизор и саундбар за хола, 32-инчов в спалнята, хладилник, микровълнова фурна, душкабина, тоалетна и гардероб.

Срещу допълнително заплащане може да се поръча пералня, сушилня и вградена прахосмукачка. Разтегателната версия предлага два санитарни възела и слънцезащитна тента. Базовата цена е $289 500 (€236 640).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    17 2 Отговор
    Няма да го купя, от вън шарките не ми харесват.

    Коментиран от #2

  • 2 Jeep

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Ти извади парите. Със сигурност ще ти предложат цвят по избор.
  • 3 гост

    5 15 Отговор
    Поредната,но-със сигурност-не и последна гъзария на тотално изкудкудякалите кравари-или-каубои,както го предпочитат някои докачливи говедо-фенове..........

    Коментиран от #4

  • 4 Ибрикчия

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Друго си е някой евразийски отпадък, къде ше се разпадне още преди да излезе от завода, а вътре да е оборудван с бидон с маркуч за пиене на лосион за вана!
  • 5 незнайко

    0 0 Отговор
    В САЩ се произвеждат всевъзможни кемпери ! Големите пространства и изградените инфраструктори, позволяват притежаването на такива домове на колела. За нашата Родина БЪЛГАРИЯ, това е нерентабилно. Между другото ние си имаме жилища, които реално погледнато са на същата стойност с оборудването !!!
  • 6 Язе

    4 0 Отговор
    С този кемпер апартамент не ти трябва.Всеки ден можеш да живееш в различен град.