1 621 1

€2000 за курс по проектиране на летящи коли

Георги Касабов

Бившият ръководител на програмата на Google за безпилотни автомобили и основател на компанията Udacity Себастиан Трън обяви, че започва да води курсове по проектиране на летящи коли. Обучението продължава 24 седмици и струва $2 400 (€1 933).

Учебната програма е разделена на два модула. В първия курсистите се запознават с "фундаменталните основи" на работата с летящи превозни средства, а във втората се занимават с подобряване и оптимизация на конструкцията им.

Лекциите ще водят както самият Трън, така и професори от Мичиганския технологичен институт, университета в Торонто и Висшата швейцарска школа в Цюрих. Записването продължава до 7 февруари.

С разработката на летящи автомобили се занимават не само малки компании, а и големи производители като Toyota. През май миналата година японците обявиха, че прототипът им ще бъде готов до 2020 г. и ще дебютира на церемонията по запалването на олимпийския огън на игрите в Токио.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Зорлем
    Отговор
    1 17:13  25.01.18
    Дет се вика, вместо да обяснява как трябва да се проектират тия летящи коли, да вземе да изпраектира няколко такива и да "избие рибата". Но, сигурен съм, че ще се намерят достатъчно "риби" да му платят за такъв курс...

Напиши коментар:


Публикувай