25 Януари, 2018 16:11 2 076 1

€2000 за курс по проектиране на летящи коли

  • летящ автомобил-
  • курс

Бившият ръководител на програмата на Google за безпилотни автомобили и основател на компанията Udacity Себастиан Трън обяви, че започва да води курсове по проектиране на летящи коли. Обучението продължава 24 седмици и струва $2 400 (€1 933).

Учебната програма е разделена на два модула. В първия курсистите се запознават с "фундаменталните основи" на работата с летящи превозни средства, а във втората се занимават с подобряване и оптимизация на конструкцията им.

Лекциите ще водят както самият Трън, така и професори от Мичиганския технологичен институт, университета в Торонто и Висшата швейцарска школа в Цюрих. Записването продължава до 7 февруари.

С разработката на летящи автомобили се занимават не само малки компании, а и големи производители като Toyota. През май миналата година японците обявиха, че прототипът им ще бъде готов до 2020 г. и ще дебютира на церемонията по запалването на олимпийския огън на игрите в Токио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зорлем

    5 1 Отговор
    Дет се вика, вместо да обяснява как трябва да се проектират тия летящи коли, да вземе да изпраектира няколко такива и да "избие рибата".

    Но, сигурен съм, че ще се намерят достатъчно "риби" да му платят за такъв курс...