13 110 5

Фалшиво порно с известни личности

Фалшиво порно с известни личности
Радослав Славчев

Причината, за повсеместната поява в сайтове за възрастни на порно с известни личности, е една технология, позволяваща на всеки любител да създава фалшиво видео със знаменитости в главната роля.

Масово разпространение тя доби в края на миналата година. Изобретението беше предложено от интернет ползвател с никнейм deepfakes и бе качено във форума Reddit. Технологията се основава на алгоритъм, генериращ изображения на известни личности и вграждането им в готови видеа.

Технологията е доста съвършена и фалшивите клипчета се разпознават трудно. Разни последователи на deepfakes дори предложиха опростен интерфейс на програмата. За създаването на такова видео са необходими два филма, в един от които играе желаната звезда.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • нещо Бойко почва да ми пада в очите
  Отговор
  1 17:52  26.01.18
  Защо ни е конвенция, като и сега можеш да осъдиш някой за лека, средна или тежка телесна повреда????????????????????????????????? ?????????????????? ?????????? ??????????????? ?????????......... ???????????...Много моля да се помисли внимателно върху логичният въпрос, които задавам! Просто ние в България сме добри хора и жените ни са добри хора и не искат да съдят мъжете си, ами искат да си оправят семействата! Слава Богу тук в България бесният феминизъм все още не се вихри с пълна сила, както вече е в целият свят. Винаги съм бил за ГЕРБ, обаче Бойко не знам колко е религиозен и колко казва че е, и дали е чел в библията Исус какво казва - "Жената да слуша и да се подчинява за всичко на мъжа, а пък мъжа да я люби и обича, както Господ възлюби нас и даде Синът си за нас"

  Коментиран от #5

 • дсд
  Отговор
  2 09:35  27.01.18
  Предпочитам истинско порно с безизвестни личности.
 • Воайора
  Отговор
  3 12:35  27.01.18
  Искам да гледам порно с Джей Ло и Бионсе в тройка.........
 • Тиражията
  Отговор
  4 01:41  28.01.18
  Да ви обеснявам ли пак ? За истамбулската конвекция съм го казвал на други места ще го кажа и тук! Русия не я приема! ! ! Не знам вие какво още му мислите . . .
 • Гост
  Отговор
  5 19:25  28.01.18

  До коментар #1 от "нещо Бойко почва да ми пада в очите":

  Никой не харесва Боико . Но няма негова алтернатива . Той е по малкото зло .

Напиши коментар:


Публикувай