8 945 5

Съживяването на една Q-петица

Георги Касабов

Световноизвестният тенекеджия Артур Тусик обикновено демонстрира уменията си върху тежко пострадали автомобили. Audi-то от най-новия клип на руснака не изглежда толкова зле ударено, но само докато предницата му не е разглобена. Двата рога сочат навсякъде освен напред. Изкривеното шаси обаче не притеснява Артур, който отново се справя блестящо и след 10 дни работа Q-петицата изглежда като нова.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Тошко
  Отговор
  1 10:19  03.02.18
  Добър е, няма спор! Обаче не разбрах защо не смени целия преден капак, а се мъчеше толкова да го изправя? Накрая пак има разлика междъ капака и левия фар.

  Коментиран от #2

 • Красо Зелето
  Отговор
  2 11:09  03.02.18

  До коментар #1 от "Тошко":

  Ако собственика е ''пинтия'' няма как да го смения на своя глава, защото няма кой да му плати. Малко са хората дето си правят колите като хората, повечето гледат да минат колко се може по тънко .
 • Angel
  Отговор
  3 14:04  03.02.18
  Едва ли собственика и ще я кара така. След ремонта ще е нов внос на реални км със сервизна история и без удари :D само на 146 000 км :D
 • СПМ
  Отговор
  4 20:55  03.02.18
  Този майстор е МАГЬОСНИК
 • РЗС
  Отговор
  5 15:33  04.02.18
  Никога не съм разбирал хора,дето карат тия поправени барутници. Веднъж нарушена ли е структурната решетка на метала, с чука и крика да ги изправиш не запазва свойствата си и при втори удар точно същото място е първото дето ще поддаде. Застраховката я е отписала, което означава,че не е възможно да се поправи до фабричен стандарт на здравина на оправдана цена. Също така застрахователните компании плащат много по-малко от нас,защото вкарват много работа на гаражите,така че ако някой мисли,че такива поправки са оправдани не е познал.

Напиши коментар:


Публикувай