4 184 5

DeX Pad превръща Galaxy S9 в ПК

Радослав Славчев

По време на презентацията на Galaxy S8/S8+ беше анонсирана и една оригинална докинг станция, наречена DeX Station. Сега, в интернет пространството се появи непотвърдена информация за новото поколение на тази станция, която ще се нарича DeX Pad.Тя ще е предназначена за предстоящите флагмански смартфони на Samsung - Galaxy S9 и Galaxy S9+ и ще може да превръща смартфона в персонален компютър. След поставянето на телефона на DeX Pad ще са нужни клавиатура и монитор и така създадената безжична конфигурация ще се превърне в пълноценен персонален компютър.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • САП
  Отговор
  1 18:08  14.02.18
  Пълноценен персонален компютър Galaxy S9- ха-ха-ха..... Това е виц все още. За целта Андроид трябва да се превърне в пълноценна операционна система. А той има още много хляб да яде. Всеки който е работил на професионално на компютър знае, че едно 90% от програмите за Андроид са направо от забавачницата спрямо тези за персонален компютър. А от делно колко вбесяващи могат да бъдат. Единственото, което е може да постигне в момента е да стане удобен пълноценен медиен и комуникационен център, което и без това си е. Реално 90% от хората се нуждаят от точно това за дома си.

  Коментиран от #2

 • жоро
  Отговор
  2 09:32  15.02.18

  До коментар #1 от "САП":

  А защо не. 90% от хората ползват РС за интернет, филми, офис приложения. Това го може и S8 цата съ сегашната докинг станция. Естествено, че няма да може да замести работна станция на инжинер, дизайнер или друга професия, която изисква специфичен хардуер.

  Коментиран от #4

 • Jack Bauer
  Отговор
  3 09:57  15.02.18
  Нищо ново не показват, https://goo.gl/Sq2z7C
 • САП
  Отговор
  4 09:10  17.02.18

  До коментар #2 от "жоро":

  За домашни нужди мултимедия, забавления, интернет(не всичко) и социални мрежи става. Аз това съм писал. За офис приложения няма добри приложения общо взето е много тегава работа. За професионални изобщо ме може да мисли.
 • Шляхтиц
  Отговор
  5 19:45  18.02.18
  За лични и домашни цели Андроидът е предостатъчен. За банки, предприятия, фирми и т.н. ПО-ДОБРО ОТ УИНДОУС за сега не е измислено. Уиндоусът оперира и адресира ОГРОМНА по обем памет и го върши със завидна скорост.

Напиши коментар:


Публикувай