21 Февруари, 2018 16:00 4 516 6

Нова безплатна зарядна станция за електромобили в София

  • електромобили-
  • зарядна станция-
  • софия
Нова безплатна зарядна станция за електромобили в София - 1

Мрежата от електростанции с безплатен заряд, изградена от КИА Моторс България, се увеличава с още една локация. Новата е изградена в района на Киноцентър Бояна и дава възможност за заряд на 100% от предлаганите на пазара електромобили.

Електрическата зарядна станция не е от т.нар. бързозарядни. За 40 минути клиентите могат да заредят 20% от капацитета на батерията си. По този начин те ще гарантират безпроблемно използване на своите електромобили в рамките на деня.

За пълен заряд са необходими 5 часа. Към момента електростанции с безплатен заряд са монтирани пред търговско-сервизния комплекс на КИА в София, Таксиметрова компания Йелоу 333, България Мол, Булстрад АД – централен офис, централния офис на Дарик радио, НДК и пред хотелите на "Виктория Груп" в София и Пловдив.

Не само клиентите на марката, но и всички потребители на електромобили имат възможност да зареждат безплатно своите електрически превозни средства във всички търговски представителства на КИА на територията на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    5 1 Отговор
    Е колко киловата е? Закачи една Тесла модел С 100Д да видим дали за 5 часа ще се зареди напълно. Има си технически данни, хайде не се излагайте. Ако са го сметнали на някой Лийф с 22квч батерия то тази зарядна е с 3,4кв мощност, което със сигурност не е бърза зарядна. Закачат ли се две скоростта на заряд пада.

    Коментиран от #5

  • 2 жмуц

    5 0 Отговор
    Тва по-слабо от обикновен контакт...
  • 3 МА ЧАКАЙТЕ ТВА ЗА ЕДНА КОЛА

    2 1 Отговор
    ЛИ Е ????.....
  • 4 Да видим

    3 0 Отговор
    Ама да отварят безплатни зарядни станции и на други места в страната!
  • 5 некойси

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Успокой се малко ... пише безплатна станция :)
  • 6 Slavic Vibes

    3 2 Отговор
    Българите хляб нямат да ядат, те ни занимават с станциите си за електромобили. Логика.