24 Февруари, 2018 10:50 23 800 9

Един от най-мощните пистолети в света

  • пистолет-
  • thunder-
  • 50 bmg
Един от най-мощните пистолети в света - 1
В борбата за създаване на най-голям и най-мощен пистолет, американците от компанията Triple Action LCC правят един доста странен ловен пистолет. Конструкторите на това оръжие дори не си помислят да експериментират с патрони за пистолет. Те използват патрони от тежкия снайпер 50 BMG (12.7x99 мм). Създаденият пистолет е наречен Thunder 50 BMG и е показан за първи път на изложението SHOT Show през 2004 година. Разполага с място за един-единствен патрон.Един от най-мощните пистолети в света

Thunder 50 BMG е оборудван с т.нар. дулни спирачки, както и със специална хидравлична система за намаляване на отката. Въпреки тези мерки, откатът е огромен, тъй като дулната енергия на това оръжие е 15 500 J. По време на изстрел от прорезите на компенсатора излиза пламък, дължината на който може да достигне пет метра. При неправилно използване този пистолет лесно може да ви счупи ръката или да обгори лицето ви. Вижте как се стреля с този свръхмощен еднозаряден пистолет.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винету

    23 19 Отговор
    Само за краварските учителки дето изнасилват тинейджедърчета. Доктрината на бай Дончу трябва да се спазва !
  • 2 Петър

    51 2 Отговор
    Пълна глупост.
  • 3 водка с компир

    16 65 Отговор
    Американците за кой ли път надиграха руските компири.В Русия си умират да са най, най.
    Само лидерите им са джуджета с комплекси.

    Коментиран от #9

  • 4 Логи Ката

    30 2 Отговор
    "По време на изстрел от прорезите на компенсатора излиза пламък, дължината на който може да достигне пет метра. При неправилно използване този пистолет лесно може да ви счупи ръката или да обгори лицето ви."

    "ЛОВЕН ПИСТОЛЕТ" ??? Та това е капан за идиоти!!!
  • 5 ловеца

    22 0 Отговор
    Хубаво са го създали, но за какво служи, че нещо не се сещам?! Само и само да си избият комплексите, че са създали нещо по-по-най, но за какво служи и създателите му не знаят. Пише, че бил ловен?! Лов на какво бе джендъри? Какво ще ловуваш с тази ютия? Хората са направили пушки и карабини за тази цел, а не такива измислени неща.
  • 6 ААА

    21 0 Отговор
    С един патрон,за какво друго може да се използва ,освен да се гръмнеш в главата.
  • 7 ИВАН

    10 0 Отговор
    Доколкото разбирам от оръжия - вярно е, че няма особено приложение тоя пищоф ... може би предизвикателството е гъделичкащо, явно с пушка е прекалено лесно да улучиш горкото животно.
  • 8 Slavic Vibes

    11 0 Отговор
    "По време на изстрел от прорезите на компенсатора излиза пламък, дължината на който може да достигне пет метра." -- тук писача нещо се уля. Явно не само, че има проблеми със зрението, явно не само няма никаква оръжейна култура, но дори и пистолет не е държал.
  • 9 куку руку ку

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "водка с компир":

    Май наблюдаваме точно обратното. Безмислена ръкотрошачка, за да се изтъкне кой е по-по-най.