Last news in Fakti

21 Март, 2018 17:51 2 380 0

PiP и за уеб версията на YouTube

  • youtube-
  • pip-
  • картина в картината

В интернет пространството се разпространи една интересна информация, касаеща ползвателите на мрежата за видеосподеляне YouTube. Става дума за това, че от медията тестват екстрата PiP (Picture in picture - картина в картината) и за уеб версията си.

Към момента тази опция съществува за оперативните системи iOS и Android, като дава възможност да гледате избрано видео в малък прозорец и същевременно с това да продължавате с браузването по основния екран.

Все още обаче няма официална информация от YouTube по темата и респективно не е ясно кога тази функция ще бъде пусната за т.нар. настолни компютри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА