Last news in Fakti

4 Април, 2018 10:03 3 184 1

Излъчват тестовете на Cullinan във Facebook

  • rolls-royce-
  • national geographic-
  • cullinan-
  • the final challenge

Rolls-Royce и National Geographic ще покажат как се провеждат заключителните изпитания на първия всъдеход в историята на британската марка в социалните мрежи. От 4 април снимки и филмчета на Cullinan, заснети по време на тестовете, ще бъдат излъчвани в рамките на проекта The Final Challenge.

Финалните изпитания на автомобила с повишена проходимост започват в планините на Шотландия. След това Cullinan ще замине за Австрийските Алпи, пустините на Близкия Изток и САЩ. От Rolls-Royce не уточняват къде в Щатите ще се провеждат тестове, като уточняван единствено, че ще това ще бъде пресечена местност.

В екипа изпитатели ще се включи "Пътешественикът годината" на National Geographic за 2012-а Кори Ричардс. Кадри и клипове на всъдехода ще се публикуват ежедневно. Cullinan ще бъде представен официално в края на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нафърфорий

    5 0 Отговор
    Таман за Бенчо от бургас да носи бидоните със зелето!